Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'bolt'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to the TIA forums
    • About the forums
    • What's New
    • Introduce yourself
  • Tools
    • Power Tool News
    • Power Tools
    • Power Tools By Manufacturer
    • Hand Tools
    • Test & Measurement
    • Accessories
    • Outdoor Power Equipment
    • Power Tool Recalls
  • Workplace
    • Around The House
    • In The Shop
    • Woodworking
    • Welding/Metal Working
    • Automotive
  • Tool Exchange
    • Ultimate Tool Bag Giveaway
    • Member Giveaways
    • TIA Swap Meet
    • Tool Deals
  • General
    • Pub Talk
    • Collector's Resource
    • How To
    • Site Help & Feedback

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Favorite Tool or Brand


Hobbies


Facebook


YouTube


Twitter


Google+


Other


First Name


Location:


Occupation

Found 2 results

  1. I have an oldie-but-goodie Porter Cable model 368-1 Type 2. I have tightened the arbor bolt as tight as I possible can (holding the inner nut with a wrench) but when I use the saw, the blade loosens up. I know the bolt is not too long, because I can get it to bottom out without the blade. I have attached pics of the saw and the arbor parts that I am using. Hopefully they are the correct ones. Is there some friction material I should be adding between the copper washer and the blade? Help! Thanks.
  2. I am trying to figure out the specs of this bolt. If anyone can tell me by looking at the attached picture I would appreciate it.
×