Jump to content

kurtlar vadisi

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by kurtlar vadisi

  1. On 05.12.2018 at 10:50, BigJack said:

    Hem 40V hem de 60V platformlarına yatırım yaptım. İki akülü testere arasında bir fark var mı? Farklı voltajlarda çalıştıklarını biliyorum (hah), ancak voltaj güce eşit değil; watt yapar. Reklamı yapılmayan iki birim arasında ince farklar var mı?

     

    https://www.dewalt.com/products/power-tools/outdoor-power-equipment/40v-max-xr-16-cordless-chainsaw-bare/dccs690b

    https://www.dewalt.com/products/power-tools/outdoor-power-equipment/flexvolt-60v-max-cordless-chainsaw-tool-only/dccs670b

    I think 60V is a bit stronger.

  2. On 09.09.2021 at 19:24, fishnaked said:

    Bulabildiğim tek SDS ahşap bitleri, birkaç isimsiz ucuz bit. Ahşap için iyi kalitede SDS uçları var mı? Yoksa SDS matkabımda normal uçları kullanabilmem için bir matkap ucu ayna adaptörü satın almam mı gerekecek?

    Hello, you can get the set for whatever you need it for. My friends told me the Dewalt Drill bit set is ok.

  3. On 24.05.2021 at 13:27, keith 531 said:

    Merhaba millet,
    bir Greenworks 40v pili 'taklit etmek' istiyorum çünkü bir 40v Greenworks çit düzelticim (G40HT61) var ama pillerini ve şarj cihazını satın alamayacak kadar kötüyüm (çok pahalı imho). Bir çifti seri bağlarsam kolayca çalıştırabilecek birkaç 18v elektrikli alet pilim var ama küçük bir sorun var. Yaklaşık 5 saniye çalışır ve sonra kesilir. Sorun muhtemelen pili kontrol baskılı devre kartına bağlayan kontrol kablosudur. Düzelticideki eksi terminalin yanındaki pimden "COM" ile işaretlenmiş bir noktada PCB'ye kadar uzanır. Greenworks pili bu kabloyu bazı elektronik bileşenler aracılığıyla + veya - terminaline bağlayacak ve ne olabileceğini merak ettim, bu yüzden sorgum.

     

    Bazı ucuz 40v pillerin pin uyumlu olduğunu okudum - Kobalt, Snapper vs.

    şerefe!
    k

    Yes, it is very expensive as you say. But you can ask the electrician to make a charged battery for you.

×
×
  • Create New...